Volvo – et sikkert valg

14 juni 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Overvejer du at købe ny bil? Så kan du med fordel vælge en Volvo.

Hvorfor skal jeg vælge en Volvo?

Der er mange gode grunde til at vælge en bil fra den svenske bil producent Volvo. Volvo har alle dage haft et aldeles velfortjent ry som stærke og solide biler. Igennem mere end et halvt århundrede har Volvo leveret biler til det danske og internationale marked – biler, som holder en utroligt højt kvalitetsmæssig standard hvad angår såvel køre egenskaber som sikkerhed.

Volvo er altid langt foran konkurrenterne i klassen når det handler om elektronisk udstyr. Derfor er alt ekstra udstyr, som hører til en Volvo, altid state of the art. Volvo biler kan prale af et stærkt og modstandsdygtigt karosseri såvel som lækkert interiør og udstyr som højner både sikkerhed og køreglæde.

Volvo

En Volvo vil du og din familie kunne have glæde af i mange år. Og du vil derfor aldrig fortryde at du købte en Volvo.

Køb en brugt Volvo og spar penge

Desværre er Volvo biler ikke fritaget for de høje skatter og afgifter som pålægges nye biler til salg hos danske forhandlere. Derfor skal der graves dybt i lommen hvis du ønsker at anskaffe dig en spritny Volvo.

Vælger du i stedet at købe en brugt model, kan du erhverve dig en sådan til en brøkdel af dennes nypris. Du får således rigtig meget mere bil for pengene hvis du køber en brugt Volvo i stedet for en fabriksny en af slagsen.

Få serviceret din Volvo på et autoriseret værksted

Har du købt en ny eller brugt Volvo, er det altid en god idé at finde et autoriseret Volvo værksted i nærheden. Bor du i Brøndby eller omegn hedder dit Volvo autoværksted Bilhuset Frederiksen A/S. Du kan læse mere om Bilhuset Frederiksen A/S på hjemmesiden bh-f.dk.

Flere Nyheder