Smart trolley kuffert til transport af undervisningsmaterialer

10 december 2020
Astrid Pedersen

Selv i disse digitaliserede tider kan man godt føle sig voldsomt bebyrdet, når man arbejder som lærer eller underviser på en folkeskole eller ved en anden type læreanstalt. Dette skal ikke blot forstås i overført betydning, men også rent bogstaveligt.

Mange lærer og undervisere skal stadig bære rundt på mange lærebøger, notater, kompendier og andre papir baserede materialer. Og dertil kommer pennalhuset, diverse nødvendigt udstyr, og selvfølgelig den helt uundværlige og essentielle del af en hver skolelærers udrustning, nemlig madpakken.

Skån din ryg – vælg den rette taske til dine materialer

Skal du transportere dig selv til arbejde – eller mellem forskellige arbejdspladser . Ved hjælp af offentlig transport, og tilbagelægger du hver dag betydelige distancer mellem undervisnings lokaler eller institutioner vil du have brug for at kunne transportere dine materialer og dit udstyr uden at ødelægge din ryg. Det er så ærgerligt at pådrage sig en rygskade fordi man har skullet slæbe rundt på en dårlig taske. Og derfor kan du lige så godt tænke ud af boksen – også på dette område.

Du bør prioritere din taske højt hvis du ønsker at bevare et godt helbred og en krop uden smerter. Jo flere kilo du slæber på, des højere belastning – og mere slitage – på din ryg og dine skuldre. Du kan derfor med stor fordel vælge en smart trolley kuffert på hjul i stedet for den traditionelle ryg eller skuldertaske.

Trolley kufferter på hjul er ikke forbeholdt flyrejsende – du kan sagtens få en lækker trolley kuffert som er som skabt til lærer gerningen. Tjek for eksempel Lærershop.dk, hvor du finder et stort udvalg af udstyr og materialer som understøtter livet som lærer eller underviser. Her finder du et velassorteret udvalg af trolley kufferter, her under særlige modeller som er designet til at kunne fastgøres bag på cyklen.

Se alle modellerne i den online shop på laerershoppen.dk.

Flere Nyheder