Sexlegetøj som gave

19 oktober 2017
Camilla Skøtt
image

Sexlegetøj er en privat sag, og ofte ser man kvinder give kvinder dildoer i gave for at sprede grin og røde ører. Men hvis der er på den måde, det foregår, så er det ikke sjovt, fortæller den populære sexshop Belugi. Sexlegetøj som gave er en svær størrelse, og der findes som udgangspunkt kun 3 forskellige personer, du må give det til: din absolut bedste ven/veninde, din partner eller dig selv.

1) Din ven/veninde

Køber du sexlegetøj til din ven eller veninde, så vær sikker på, at det vil blive modtaget med glæde. Og lad personen beholde sin værdighed ved at give gaven på et tidspunkt, hvor der ikke er tilskuere, der vil synes, at det er pinligt.

2) Din partner

Her kan du give legetøjet som en opfordring til at kaste sig ud i nye eksperimenter sammen med dig. Har I ikke talt om det på forhånd, så vælg noget diskret og enkelt, der ikke virker stødende på din partner.

3) Dig selv

Du kan selvfølgelig altid forkæle dig selv med sexlegetøjsgaver. Her er det kun dig, der sætter grænserne, og du kan få mange sjove, pirrende og skønne oplevelser ud af gaven.

Ved du ikke, hvad du skal købe, så kig forbi belugi.dk, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj. Mon ikke du kan finde inspiration der? 

Flere Nyheder