Send nemt pakker med DAO indlevering

05 september 2021
Astrid Pedersen

Skal du sende en pakke? Så kan du med fordel benytte et af de mange indleveringssteder i Danmark.

Hvad er et indleveringssted?

Et indleveringssted er en lokation hvor du kan indlevere en pakke til forsendelse. I gamle dage kunne man kun sende pakker via posthusene som lukkede på bestemte tidspunkter hver dag.

Nu om stunder er systemet langt mere fleksibelt – og det har aldrig været nemmere at sende en pakke. Du skal blot selv sørge for at bestille og betale din forsendelse online.

Til dette formål skal du kende pakkens mål og vægt. Disse angiver du sammen med destinationen på hjemmesiden tilhørende dit foretrukne fragtselskab.

Dernæst får du en pakkelabel til udprintning som du blot skal klæbe fast på pakken. Så er din pakke klar til forsendelse via et af de mange indleveringssteder som du typisk finder i kiosker eller supermarkeder samt på tankstationer.

Hvor kan jeg finde et sted til DAO indlevering?

Hvis du leder efter et sted hvor du kan indlevere pakker til forsendelse med DAO kan du finde hvad du søger på Indleveringssted.dk. Du kan søge på et kort, eller du kan indtaste dit postnummer – så får du præsenteret en lang række DAO indleveringssteder tæt på din bopæl. Når du benytter Indleveringssted.dk til at finde DAO indleveringssteder kan du samtidig benytte den smarte pris beregner til at få et overblik over priser på forsendelse med fragt og forsendelses operatører så som DAO, PostNord, UPS, GLS, DHL, Bring og TNT. Du kan også se hvor lang tid det vil tage at sende en pakke fra punkt A til punkt B med de enkelte selskaber. På den måde er det nemt for dig at vælge den forsendelses løsning som bedst matcher dine behov – og din pengepung. Du kan læse mere om forsendelse, og finde din pakkeshop til DAO indlevering, på Indleveringssted.dk

Flere Nyheder