Sådan får du hurtigt et lån

25 januar 2020
Lotte Hindsberg
Sådan får du hurtigt et lån

Der kan være flere årsager til at ikke at gå i banken og låne pengene der. Ofte tager en låneansøgning selv for få tusinde kr. flere uger og det er ikke altid at man kan vente så længe.

Er vaskemaskinen gået i stykker og der er behov for en ny, kan 2 uger være længe at vente, især hvis man har børn. Det kan også være at der er kommet en ekstra regning, som det kan være svært at låne penge til. 

Ved at låne på nettet frem for i banken, slipper man nemlig for at der bliver spurgt hvad pengene skal gå til. Lån penge og få dem med det samme og få betalt din regning eller få købt den vaskemaskine, inden du har et bjerg af beskidt vasketøj.

Kviklån

Den type lån der her er tale om, kviklån eller mikrolån er ofte lån med kort tilbagebetaling. Ofte under et år. Derfor skal man være sikker på, at man kan tilbagebetale inden for få måneder. Renterne vil typisk være højere end i banken, da der ikke stilles sikkerhed, men omvendt har man pengene inden for få timer. Det eneste de ofte kræver er, at du ikke står i RKI, har internetadgang og et NemID. Du skal også være tilmeldt en dansk adresse. 

Få mere end et tilbud

Da det er hurtigt og nemt at få et lånetilbud, er det en god ide at få mere end et, for at sikre sig, at du ikke får et dyrere lån end nødvendigt. Husk at de 3 lånetilbud skal være sammenlignlige. Der er mange internet sider, der tilbyder og hjælper dig med at finde 3 steder, der reelt tilbyder samme type af lån. Det er vigtigt at du tjekker betalingsvilkår, samt sammenligner lånenes ÅOP før du siger ja til et af dem. ÅOP fortæller dig hvormange renter du skal betale, hvis du har lånt pengene i et år. 

Flere Nyheder