Sådan bortskaffer du bedst muligt sexlegetøj

De fleste artikler handler om brugen og købet af sexlegetøj, men hvad gør man egentlig i den situation, når udstyret er brugt, for gammelt eller bare ikke passer til ens seksuelle udskejelser mere, og man skal komme af med det og måske købe noget nyt?

Man kan med største sandsynlighed ikke bare kaste det ned i skraldespanden, og det er der flere årsager til.

Afhængigt af hvor man bor, så er der med stor sandsynlighed en del eller stort fokus på sortering af affald, og siden det meste sex legetøj ikke er madvarer, pap eller papir, så kan man ikke bare kaste det ned til de andre ting i spanden.

Desuden ønsker man jo heller ikke, at skraldemanden ser ens arsenal af sexlegetøj, som man smider ud, for vedkommende kommer måske igen på regelmæssig plan, og så ved personen noget om dig, som du måske holder privat.

Meget sexlegetøj består også af en del komponenter, som man bliver nødt til at adskille, da de skal bortskaffes på hver sin måde til hvert sit område ved forskellige skraldespande til sortering eller på genbrugspladsen.

Vores anbefaling lyder, at du skiller alle komponenterne ad, som kan være af gummi, elektronik, batterier, ledninger og alt, der kan skilles ad, og så destruerer det og smadre det til ukendelighed, der kan give associationer til sexlegetøj. Så er du på den sikre side.

Derefter henter du brugsanvisningen frem til sexlegetøjet, hvis du da har gemt den, hvilket er meget fornuftigt, hvor der ofte står, hvordan du skal bortskaffe det givne sexlegetøj sammen med dets dele.

Så kan du smide det ud på de forskellige metoder, som der er foreskrevet.

Hvis du skal rejse langt for at komme af med det, kan du gemme det i en pose og sørge for, den ikke er gennemsigtig, eller man på anden måde kan regne sig frem til, hvad der ligger nede i posen.