Lækker catering fra Ringsted

08 december 2020
Tina Høy

Søger du noget godt catering-mad? Måske bor du på Midtsjælland og er interesseret i catering Ringsted? Købmandens Køkken prioriterer lækre råvarer og god kvalitet – og du løber ikke tør for den smagfulde mad.

Der er mange lejligheder, hvor det er oplagt og nemt at bestille mad udefra. Måske skal du holde en almindelig fødselsdag og har ikke tid til selv at gøre noget ud af det for dine gæster – eller du skal holde et større arrangement, rund fødselsdag ell. lign. Det kan faktisk være ret befriende at få frigivet tid til at ordne hjemmet/festlokalet, pynte bordene – og måske have bedre tid til selv i ro og mag at bage kagen til kaffen. 

Du kan spise hos Købmandens Køkken, men de leverer også ud af huset og til catering. Du kan tale med dem om et godt tilbud til din fest. De går op i, at du bliver tilfreds med maden, der trods alt er en stor ingrediens til en god fest, der vil blive husket. 

Gode råvarer

Rene Bøjsen Jensen har ejet “Bornholmeren”, som købmanden på Rønnedevej også bliver kaldt, i ca. 20 år. Det er ikke kun en kiosk, da de hver dag laver frokostordninger, madpakker, smørrebrød, sandwichboller, frikadeller, pastasalater mm. Efterspørgslen steg for nogle år siden, og fra 2015 har købmanden også tilbudt frokostordninger til lokale firmaer. Som virksomhed kan I tale med købmanden om den menu, der passer jer.  

Du får højt prioriteret fødevaresikkerhed, fagligt uddannet personale, fokus på gode råvarer og at forhindre madspild samt en flot præsentation af maden. Det er vigtigt at have stabile leverandører, så du altid er garanteret maden til tiden, og Købmandens Køkken bruger faste lokale leverandører. Maden bliver pakket nænsomt i termokasser, så det kan holde sig 2-3 timer.

Hvis Købmandens Køkkens gode mad og fokus på kvalitet har vækket din interesse, så se mere på købmandenskøkken.dk vedr. priser, festmenuer, frokostordninger osv.  

Flere Nyheder