Lad en dygtig VVS mand hjælpe dig med VVS opgaver i Gentofte

25 april 2022
Astrid Pedersen

Trænger rørene i dit køkken eller på dit badeværelse til en udskiftning eller renovering? Så læs med i det følgende.

Få professionel hjælp til VVS arbejde

Det er meget vigtigt at du ikke selv kaster dig ud i at løse VVS opgaverne i din bolig. VVS arbejde må kun udføres af en autoriseret VVS installatør. Hvis du begynder at fuske med de faste VVS installationer kan du risikere at komme meget galt afsted.

Du kan for eksempel forårsage vandskade eller farligt gas udslip. Og selv om skaden ”kun” er materiel, kan du være så godt som sikker på at din forsikring ikke dækker udgifterne forbundet med udbedring af disse når de er forårsaget af dit gør det selv arbejde.

vvs gentofte

Hvem kan hjælpe med VVS i Gentofte?

Hvis du er bosiddende nord på København, nærmere betegnet i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Klampenborg eller omegn, kan du finde en dygtig autoriseret VVS installatør hos G. Strømann VVS.

G. Strømann VVS har igennem mange år betjent glade og tilfredse VVS kunder i Nordsjælland og det øvrige Storkøbenhavn, og kan med sikkerhed hjælpe dig med dine VVS opgaver. Hos G. Strømann VVS finder du udelukkende dygtige og veluddannede VVS teknikere og installatører som står klar til at hjælpe dig med at sikre dine faste VVS installationer.

Når du lader en af de kompetente VVS mænd fra G. Strømann VVS forestå arbejdet på dine VVS installationer kan du være helt sikker på at disse er up to date og samtidig imødekommer samtlige krav hvad angår såvel kvalitet som sikkerhed. G. Strømann VVS holder på kontinuerlig basis sine medarbejdere opdateret på de seneste metoder og praksisser gennem relevante kurser og ditto efteruddannelse. Dette er din garanti for vel udført VVS arbejde når du overlader dette til G. Strømann VVS.

For yderligere information om G. Strømann VVS, klik ind på hjemmesiden stroemann.dk og læs mere.

Flere Nyheder