Klar til analsex? prøv dig frem med en butt plug

By | 11/02/2018

Anallegetøj er ikke længere eksklusivt forbeholdt homoseksuelle mænd. Flere og flere kvinder og heteroseksuelle mænd har taget analsex til sig som en naturlig del af deres erotiske eventyr, og nyder anal stimulation i lige så høj grad, som bøsser altid har gjort det.

Butt plugs til anal stimulation – gør sex ekstra frækt

Af samme grund er udvalget af anallegetøj – herunder butt plugs – formelig eksploderet i nyere tid. Især fordi tabuet omkring analsex nærmest er forsvundet, og kendisser tropper op til awardshows med butt plugs påmonteret hestehaler, er selv de mest bornerte blevet tvunget til at erkende, at analsex er her for at blive. Og de, som har mod på at eksperimentere, får pludselig blotlagt en hel verden af nye, superfrække måder at tilfredsstille hinanden på. Vi har jo alle sammen det ”udstyr”, der skal til – så at sige!

Hvilken butt plug skal jeg vælge i starten?

Hvis du og din partner er klar til at prøve analsex, er det en virkelig god idé at teste hinandens – og egne grænser – af, før I kaster jer ud i anal penetrering for fulde gardiner. I kan ventuelt starte med en butt plug. Før i tiden var butt plugs temmelig primitive, og gerne fremstillet i hård plast. Man kan sikkert forestille sig, hvor ubehageligt dette kan føles, hvis man ikke er helt forberedt. Hvis hverken du eller din partner er vant til fornemmelsen, kan I evt. starte med et starter kit, i hvilket du finder butt plugs i forskellige størrelser. Med disse kan du få et billede af, hvor meget du kan holde til, og hvornår det bliver for meget. Starter kittet kan også bruges til at komme i træning, så man med tiden kan tåle mere og mere.

Se det brede og velassorterede udvalg af butt plugs og andre hjælpemidler til analsex på belugi.dk