Hvor meget koster en overdækket terrasse i træ?

10 oktober 2022
Camilla Sørensen

editorial

Hvis du ønsker at tilføje et strejf af luksus til dit hjem, kan en overdækket træterrasse være den perfekte tilføjelse. Men hvor meget koster en overdækket terrasse? Og er det noget, du selv kan bygge, eller har du brug for professionel hjælp?

I dette blogindlæg ser vi nærmere på priserne på overdækkede terrasser, og hvad der ligger i dem. Så uanset om du lige er begyndt at planlægge din drømmeudvidelse af huset, eller du bare er nysgerrig på prisen på en overdækket terrasse, så læs videre for at få mere information!

Overdækket terrasse

Overdækket terrasse priser

Prisen for en overdækket terrasse afhænger af nogle få faktorer, f.eks. terrassens størrelse og form, den type overdækning, du vælger, og om du har brug for professionel hjælp eller ej

En lille, firkantet terrasse med en simpel træoverdækning kan starte fra så lidt som nogle tusinde kroner. Men hvis du ønsker en større terrasse eller en med et mere komplekst design, kan prisen hurtigt stige til 20.000 kroner eller mere.

Og hvis du skal hyre nogen til at bygge den for dig, vil prisen blive endnu højere. Så hvis du overvejer at tilføje en overdækket terrasse til dit hjem, er det vigtigt at tage højde for alle omkostningerne, før du træffer nogen beslutninger!

Find den rette hjælp til projektet

Vi håber, at dette blogindlæg har hjulpet med at give lidt klarhed om omkostningerne ved overdækkede terrasser. Hvis du overvejer at tilføje en terrasse til dit hjem, er den bedste måde at få et præcist tilbud på at kontakte et par forskellige virksomheder for at få tilbud.

Og husk, at hvis du beslutter dig for at bygge en terrasse selv, skal du sørge for at undersøge projektet grundigt og få alle de nødvendige tilladelser, før du går i gang med arbejdet! At bygge uden tilladelse kan føre til dyre bøder, så det er altid bedre at være på den sikre side end at fortryde.

Flere Nyheder