Hvor kan jeg gå til grøn frisør i Holbæk?

13 oktober 2020
Astrid Pedersen

Leder du efter en dygtig og erfaren frisør i Holbæk som kan hjælpe dig med at få et smukt og naturligt look – helt uden brug af skadelige kemikalier? Så kan du med fordel booke tid hos Jet Z.

Jet Z er en frisør centralt beliggende i Smedelundsgade i Holbæk. Hos Jet Z er du garanteret en professionel frisør behandling hvor der udelukkende anvendes naturlige produkter uden kunstige tilsætnings stoffer.

Jet Z har valgt fortrinsvis at benytte sig af de lækre, grønne produkter fra det danske brand HÅROLOGI. Produkterne, som også forhandles i salonen, opfylder alle kravene opstillet af foreningen Grønne Erhverv. HÅROLOGI ligger under kategorien ”Grøn” på foreningens positiv liste, hvilket betyder at disse produkter er nogle af de mest miljøvenlige du finder på markedet.

Naturtro og komfortable parykker hos Jet Z

Foruden de gængse frisør behandlinger så som klip, farve, striber og reflekser tilbyder Jet Z også et stort udvalg af smukke parykker i høj kvalitet.

Uanset om du lider af hårtab, eller har lyst til at have langt havfrue hår for en aften, kan du hos Jet Z finde den helt rigtige paryk til formålet. Jet Z forhandler såvel fiber og silk hair parykker som parykker fremstillet af ægte hår. Selv om man skulle tro at parykker af ægte hår er mere naturtro, er det faktisk svært at se forskel på de tre paryk typer. Og de to først nævnte er langt mere holdbare og nemme at holde.

Når du køber paryk hos Jet Z får du en udførlig vejledning i hvorledes du skal passe og pleje denne for at sikre at den holder så længe som muligt. Og den dygtige Janne Slott hjælper selvfølgelig med at tilpasse parykken, så den passer perfekt til dig.

Du kan læse mere om Jet Z på salonens hjemmeside jetz.dk

Flere Nyheder