Hvor finder jeg et kursus og konference center med tilhørende business hotel?

I forbindelse med kurser og seminarer, som strækker sig over flere dage, kan det være en rigtig god idé at lade deltagerne indlogere. På den måde skal de ikke bekymre sig om at skulle tænke på hjem transport efter en lang kursus dag.

I stedet kan de slappe af i noget af de mange rekreative områder, som HUSET i Middelfart også tilbyder. Diverse måltider kan nydes i den til centeret hørende gourmet restaurant, som gerne disker op med lækre og vel tilberedte retter, fremstillet af friske, lokale råvarer.

Det samme gælder i øvrigt hvis gæsterne til din konference kommer langvejs fra – måske endda fra udlandet. Her er et en stor fordel, hvis deltagerne kan slappe af og koncentrere sig om kursets eller mødets indhold, og ikke sidder og tænker på den lange tur hjem. Hos HUSET i Middelfart er det oplagt at benytte sig af denne mulighed.

Hvorfor skal jeg bruge business hotel?

Når du vælger at indkvartere dine gæster til din sammenkomst i det lækre og moderne business hotel hos HUSET i Middelfart, giver det mere frihed i forhold til afholdelse af arrangementet. Det er både hyggeligt og afslappende for deltagerne, og samtidig giver det dig en ekstra ordinær mulighed for at socialisere med dem efter den lange dag med fremlæggelser og work shops. Er der tale om dine medarbejdere, vil de sandsynligvis se den lille udflugt som en hyggelig og kærkommen mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen.

Er din konference eller dit seminar målrettet interessenter og forretnings forbindelser, vil du få en helt unik chance for at netværke med disse over en god middag eller en rask gåtur i de naturskønne omgivelser. Og så vil dine deltagere med garanti møde op til dag to af din konference friske og vel udhvilede.

Du kan læse mere, og booke lokaler samt værelser på business hotel, på https://huset-middelfart.dk/konferencecenter/vaerelser/