Funktionel og billig hjemmeside til dit firma

22 februar 2020
Astrid Pedersen
Funktionel og billig hjemmeside til dit firma

Måske går du som nystartet iværksætter rundt og overvejer at få fremstillet en ny hjemmeside – og bliver ved med at udskyde det. Det kan godt være vanskeligt at komme i gang med hjemmeside design, især når man ikke kender så meget til den digitale verden. Og hvis web design og anden online virksomhed ikke er dit firmas kerne område, virker det også dumt at skulle bruge tid og overskud på selv at bøvle med den opgave.

Undgå at bruge for mange penge på din nye hjemmeside

Derfor vælger mange virksomheder at få fremstillet deres hjemmeside ude i byen – det vil sige hos en professionel web designer eller ved et bureau, som er specialiseret inden for online marketing og branding.

Desværre sker der ofte det, at virksomhederne kommer til at føle sig snydt. Mange bureauer benytter nemlig lejligheden til at sælge en masse ydelser og features, man som eksempelvis mindre håndværker virksomhed slet ikke har brug for. Og samtidig er der flere bureauer, som kræver en helt urimelig pris for såvel design af hjemmesiden som drift og hosting heraf.

Denne situation vil du i sagens natur gerne undgå – og derfor er det vigtigt at du ser dig rigtig godt for, når du skal vælge leverandør af virksomhedens hjemmeside. Men hvor kan man finde en dygtig designer, som ikke tager overpris for en ganske enkel hjemmeside?

Lad Dam Studio ApS forestå udvikling, design og vedligeholdelse af din hjemmeside

Det kan faktisk godt lade sig gøre at få fremstillet en billig hjemmeside, som kan det, den skal – hverken mere eller mindre. Dam Studio ApS er et design bureau, som har specialiseret sig inden for design og udvikling af hjemmesider til små og mellemstore virksomheder med begrænsede behov. Du kan læse mere, og bestille et tilbud på en billig hjemmeside, på damstudio.dk

Flere Nyheder