Flotte plankeborde fremstillet af rigtig snedker

26 november 2020
Astrid Pedersen

Billige plankeborde behøver ikke nødvendigvis at holde en ringe kvalitet. Det kan sagtens lade sig gøre at finde rigtig fine plankeborde til aldeles rimelige priser. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder.

Hos Hipstory i Odense kan du finde rigtig mange flotte møbler i træ produceret på firmaets eget værksted i Kerteminde – her under lækre og solide plankeborde, fremstillet i massive træsorter og behandlet med eksempelvis olie eller voks, for det flotteste finish.

Et Hipstory plankebord klæder de fleste hjem, og passer perfekt i moderne bolig indretning. Hvis du lægger dig efter den seneste indretnings trend, som foreskriver et råt og urbant look, vil et Hipstory plankebord matche dit øvrige decor på en prik. Og så får du et lækkert og holdbart bord som du kan have glæde af i mange år.

Hvilke typer plankeborde kan jeg bestille hos Hipstory?

Hipstory er leveringsdygtig i mange forskellige typer plankebord, som hver især egner sig til varierende formål. Du kan for eksempel investere i et flot sofa plankebord på lave ben – et fint supplement til en enkelt stående sofa eller en sofa gruppe.

Et plankebord kan også tjene som familiens spisebord hvis du vælger et plankebord i en egnet størrelse. Og endelig kan du faktisk få ganske små plankeborde, som kan passe ind i den lille lejlighed eller på kollegieværelset. Et plankebord behøver nemlig ikke at være stort og tungt for at være lækkert og smart.

Find plankeborde og andre møbler online

Du behøver ikke at være bosat i Odense eller nærmeste omegn for at kunne få glæde af et Hipstory plankebord. Hipstory har nemlig showrooms på Frederiksberg, i Odense og i Vejle.

Du kan også bestille dit nye plankebord via den online shop på Hipstorys hjemmeside. Hipstory leverer over hele landet – se hele udvalget på https://www.hipstory.dk/collections/plankeborde 

Flere Nyheder