Flotte gulve med gulvafslibning i Hørsholm

22 oktober 2020
Maria Laugesen

Trænger dine trægulve til at blive frisket op? Så kan en gulvafslibning eller afhøvling være det helt rette valg for dig. Her får træet nyt liv og kan efterbehandles, så det smukke look kan bevares i mange år fremover. 

Hos DBF Gulvservice kan du bl.a. få udført gulvafslibning i Hørsholm på massive trægulve, plankegulve og parketgulve. Det er en oplagt løsning, hvis  en gulvvask bare ikke er nok til at få gulvet smukt igen, eller hvis du ønsker at behandle træet på nyt – eksempelvis med en lakering.

Afhøvling eller gulvafslibning?

Det er både muligt at afhøvle gulvene og derefter slibe dem eller blot at nøjes med en gulvafslibning. Men hvad er forskellen egentlig? Med en afhøvling kommer du ca. 2-4 mm i dybden på træet, og det vil sige, at du kan fjerne relativt dybe ridser og skader. Her får træet virkelig et helt nyt udseende efterfølgende, fordi alle hakker og ridser fjernes.

En gulvafslibning er noget mere overfladisk, og det er ved denne behandling, at træet får det jævne, regelmæssige udseende og den smukke finish. Den udføres enten alene eller efter afhøvling for at sikre et flot resultat.

En gulvafslibning vil fjerne snavs, skidt og overfladiske ridser men altså ikke komme helt til bunds. Det kan være nødvendigt at vælge denne løsning, hvis træet er afhøvlet mange gange før, eller hvis du eksempelvis har et lamel- eller parketgulv, som ikke tåler afhøvling.

Professionel service og flotte resultater

Hos DBF Gulvservice har de mange års erfaring med både afhøvling og gulvafslibning, så de ved, hvad der skal til for at sikre et godt og holdbart resultat. De tilbyder også at lægge nye gulve, ligesom de kan vejlede om efterbehandling baseret på dine ønsker og behov. Kontakt dem for et uforpligtende tilbud eller hør mere om dine muligheder for at få gulvafslibning i Hørsholm og omegn.

Flere Nyheder