Flotte fototapeter, smarte wallstickers og lækre plakater hos Sohu

23 november 2020
Astrid Pedersen

Er dit barn træt af kedelige og ensfarvede vægge på værelset? Så kan du peppe det op med plakater, fototapet eller wallstickers fra Sohu.

Find de sødeste plakater til børneværelset

Hvis du leder efter dekorationer til væggene i barnets værelse kan du finde hvad du søger hos Sohu. Sohu er leveringsdygtig i smukke og dekorative plakater til børneværelset, som vil falde fint ind i dit øvrige decor uanset farve valg og stemning.

Udvalget af plakater til børneværelset hos Sohu er stort og varieret og tæller blandt andet plakater med tekst – for eksempel barnets navn, vuggeviser, eller de kendte og elskede børnerim og remser – samt plakater med motiver af eksempelvis søde dyr eller elskelige tegneserie figurer.

Foruden disse klassiske plakater med standard tryk kan du hos Sohu også få fremstillet plakater med tryk som du selv bestemmer og designer. Du kan for eksempel få fremstillet det der kaldes for en fødselstavle, som angiver dato, tid og sted for barnets fødsel.

En fødselstavle kan være pyntet med motiver – for eksempel dyr, stjernetegn, blomster eller lignende – eller du kan garnere oplysningerne med et citat eller et digt. Kun fantasien sætter grænser når du finder plakater til børneværelset hos Sohu.

Dekorer teenagerens værelse med smart fototapet eller flotte wallstickers

Din teenager gider nok ikke have hverken fødselstavler eller Disney prinsesser på væggene – så hvorfor ikke lade ham eller hende vælge lækkert fototapet til sit værelse? Med fototapet kan din teenager få fuld afløb for sin rejselyst, eller vågne op hver morgen til live size udgaver af pop stjerner eller sports idoler efter eget valg.

Er din teenager ikke til det lidt bombastiske fototapet kan du dekorere på mere diskret vis med de smarte wallstickers. Wallstickers er en raffineret og elegant måde at dekorere væggene på – og moderne wallstickers er designet og fremstillet til hverken at ødelægge tapet, maling eller puds.

Se det store udvalg af wallstickers sat fototapet og plakater på sohu-shop.dk.

Flere Nyheder