Find den flotteste julegave til dine medarbejdere online

22 oktober 2020
Astrid Pedersen

Skal dine ansatte begaves med firmajulegaver som de kan have glæde af længere end blot i juledagene? Så kan du med fordel vælge at se bort fra den traditionelle julekurv, og i stedet kigge i retning af flotte og funktionelle designer produkter, beklædnings genstande, køkken remedier og spændende elektronik. Men hvordan vælger man en firmajulegaver som matcher alles ønsker og behov?

Vælg selv julegaver med smart julegave shop hos Borg & Bigum

Svaret på oven for stillede spørgsmål er at det gør man ikke. Man lader medarbejderne selv vælge deres firmajulegaver. Der findes nemlig ikke en one size fits all løsning som g’r alle glade – især ikke når det gælder julegaver. Men hvis du giver dine ansatte mulighed for selv at udvælge en gave kan du være sikker på at alle får hvad de ønsker sig.

Hos Borg & Bigum kan du nemt og hurtigt oprette en julegave shop for dine medarbejdere. Du bestemmer selv hvilke produkter fra Borg & Bigums store og velassorterede udvalg du ønsker at tilføje din shop. Med en særlig kode vil dine medarbejdere kunne skaffe sig adgang til den online shop, og her selv udvælge de firmajulegaver som matcher deres ønsker og behov hver især.

Du kan vælge udelukkende at befolke firmaets julegave shop med produkter inden for en bestemt pris kategori, således at du er sikker på at dit maksimum ikke overskrides. Det tilrådes at du vælger bredt når der skal fyldes firmajulegaver i butikken, således at der er noget for en hver smag. På den måde bliver alle glade – medarbejderne for deres julegave, og du for at undgå at skulle bestille og distribuere de mange firmajulegaver.

Hvem er Borg & Bigum?

Borg & Bigum har igennem mere end 35 år leveret firmajulegaver til danske virksomheder. Du kan bestille julegave til medarbejdere via hjemmesiden firmagavernu.dk

Flere Nyheder