Find de bedste PostNord priser på erhvervs forsendelser

16 april 2020
Astrid Pedersen
Find de bedste PostNord priser på erhvervs forsendelser

Som virksomheds ejer med en webshop eller en online shop tilhørende din fysiske butik har du brug for en solid leverandør af forsendelses løsninger. Der findes mange af disse derude – og det kan godt være svært at skaffe sig et overblik over hvem der er bedst og billigst.

Du går dog sjældent galt i byen med Nordens største fragt og distributions virksomhed PostNord. Her kan du nemlig få skræddersyet en løsning, som passer til dig og til dit behov for forsendelser. I det følgende kan du læse mere om PostNord priser for erhvervs virksomheder og private.

Hvem er virksomheden PostNord?

Den fælles nordiske logistik og kommunikations koncern PostNord opstod da den danske stat i 2009 overdrog monopol virksomheden Post Danmark til det svensk ejede selskab som også ejede Posten AB – det svenske modstykke til Post Danmark.

Med denne sammenlægning blev PostNord til Nordens største udbyder af forsendelses, fragt og logistik løsninger til såvel private personer som til erhvervs drivende i hele Norden, og benyttes flittigt af begge grupper i forbindelse med alt fra enkelt forsendelser til distribution.

Hvad koster det at sende en pakke med PostNord?

PostNord hører til i den dyrere ende, når det handler om private enkelt forsendelser. Den umiddelbart største fordel ved at sende sine pakker via PostNord er det store udvalg af afhentnings steder. PostNord har et bredt netværk af posthuse, pakkeshops og pakke bokse, og det er nærmest altid muligt at finde én i nærheden af modtageren.

Formedelst ekstra betaling kan du få leveret din PostNord pakke direkte til modtagerens dør. Når det gælder virksomheds forsendelser beror din pris på den postprofil, PostNord vil udarbejde til dig når du opretter dig som kunde. Denne profil tager udgangspunkt i virksomhedens årlige antal af forsendelser via PostNord.

Du kan læse mere om PostNord priser på danske-fragtpriser.dk

Flere Nyheder