Farver, striber og klip hos din frisør i Århus

04 juni 2020
Astrid Pedersen

Trænger dit slidte og pjuskede hår til en ordentlig omgang, både når det handler om længde og farve? Så bør du overlade denne opgave til en professionel frisør. Du vil hurtigt opdage at det langt bedre kan betale sig at lade en fagperson ordne lokkerne end selv at eksperimentere med saks og hårfarve.

Hvor kan jeg finde en kompetent frisør i Århus Nord?

Er du bosiddende i skønne Århus og leder du efter en dygtig og lydhør frisør som kan give dit hår det look du ønsker? Så kan du med fordel vælge frisør Marias Hår. Hos frisør Marias Hår, som har central beliggenhed i det hippe Trøjborg, kan du få klip og farve som følger de seneste trends og tendenser inden for hår mode.

Frisør Marias Hår anvender udelukkende økologiske og bæredygtige produkter, som er skånsomme over for dit hår uanset dettes type og beskaffenhed. Når du lægger dit hår i hænderne på en af de dygtige frisører hos Marias Hår kan du være sikker på at det får en kærlig og omsorgsfuld behandling – og at slut resultatet bliver smukt og holdbart. Frisørerne hos Marias Hår opdaterer jævnligt deres viden om de nyeste teknikker og materialer gennem kurser og seminarer. Dette er din garanti for en behandling som giver dig det optimale resultat og et lækkert, glansfuldt garn.

Marias Hår tilbyder alle de gængse frisør behandlinger så som klip af langt eller kort hår, farve eller toning med natur farve, striber og reflekser med hætte eller med folie og selvfølgelig nærende og velgørende hårkure. Har du børn tilbyder frisør Marias Hår at klippe dem til nedsat pris. Og skal du i byen samme aften, kan du hos Marias Hår få en flot hår opsætning.

Du kan læse mere om frisør Marias Hår, og booke tid til klip eller farve af hår, på hjemmesiden mariashaar.dk

Flere Nyheder