Få råd til familiens ny bil – ansøg om et bil lån online

De færreste danskere går rundt med penge nok på lommen til at kunne betale kontant for deres nye bil. Derfor er det ikke unormalt at optage et såkaldt bil lån – et lån, som muliggør købet af en ny bil, selv om disse er temmelig højt prissat. Ved et bil lån får långiver – som typisk er en bank eller et penge institut – pant i den nyligt indkøbte bil.

Dette betyder, at bil lånet kan udbydes på mere favorable vilkår for låntager, end eksempelvis et almindeligt forbrugs lån i tilsvarende størrelses orden. Og faktisk er det som regel også muligt at låne væsentligt større beløb med et bil lån. Idet låneudbyderen har sikkerheden i bilen, svarer et bil lån nemlig mere til det lån, man tager i banken i forbindelse med et bolig køb. Og derfor er et bil lån knap så risikabelt.

Hvornår skal jeg optage et bil lån?

Mange mennesker kvier sig ved tanken om at skulle optage endnu et lån oven i eventuelle bolig lån, studie lån mv. Men et bil lån kan vise sig at være en nødvendighed, hvis din gamle bil ikke kan mere – og familien er afhængig af at have et velfungerende transportmiddel i det daglige.

Mange danske familier er bosat på en måde, som gør det direkte urealistisk at forestille sig, at de daglige transport behov skulle kunne dækkes ved busser, tog eller cykling. Og så er en ny og drift sikker bil en ganske fornuftig investering – også hvis det betyder, at du skal optage et bil lån.

Hvor kan jeg ansøge om et bil lån?

Hvilket bil lån du skal vælge afhænger selvfølgelig meget af din økonomiske situation og hvor stort et beløb du ønsker at låne. Hos Ikano Bank stilles der ikke krav om udbetaling i forbindelse med optagelse af et bil lån. Du kan læse mere om bil lån på ikanobank.dk