Få den bedste hjælp til regnskab, revision og bogføring i Esbjerg

25 juni 2021
Astrid Pedersen

Har du brug for en dygtig revisor og en skarp bogholder, og har din virksomhed til huse i Esbjerg? Så kan du med fordel vælge revisions huset Raaby Revision ApS.

Hvem er Raaby Revision ApS?

Raaby Revision ApS er dit revisions hus i Esbjerg. Gennem en årrække har Raaby Revision ApS hjulpet både små og mellemstore virksomheder såvel som større organisationer med at få styr på budgetter, regnskaber, bogføring, skat og moms.

Raaby Revision ApS vil gerne være dit lokale revisions kontor og ser derfor helst at kunderne holder til i Esbjerg og omegn. Dette styrker samarbejdet mellem kunde og revisor eller bogholder. Og på den måde får man de bedste resultater af revisions eller bogførings ydelserne.

Hvordan kan Raaby Revision ApS hjælpe mig?

Som virksomheds ejer er du muligvis ikke altid helt opdateret hvad angår regnskaber og bogføring. Mange – især små selvstændige – sidder og bøvler med moms regnskabet i sidste øjeblik inden dette skal indberettes.

Ved samme lejlighed vil man ofte ærgre sig over at man ikke havde bedre hånd i hanke med den daglige postering af bilag samt den løbende bogføring heraf. Med Raaby Revision ApS ved hånden slipper du for at bekymre dig. Raaby Revision ApS hjælper gerne med såvel dit moms regnskab som med årsregnskabet og den dertil hørende regnskabs rapport og revisor påtegning.

Når du lader Raaby Revision ApS forestå virksomhedens økonomiske administration kan du være sikker på at opgaven bliver løst til UG med kryds og slange. Raaby Revision ApS ved præcis hvordan de gældende skatteregler former sig, og kan yde den mest kvalificerede revisor rådgivning på baggrund heraf. Du slipper for at betale for meget i skat – og du undgår de frygtede skatte audits, også kaldet torskegilder.

Du kan læse mere om Raaby Revision ApS, og kontakte revisoren direkte via hjemmesiden raabyrevision.dk.

Flere Nyheder