Få den bedste hjælp hos dit Mazda værksted på Fyn

18 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Har du en Mazda, og er du bosat på Fyn? Så bør du overveje at kontakte N. Kjær Bilcentret A/S.

Hvorfor skal jeg vælge N. Kjær Bilcentret A/S som mit Mazda værksted?

Som bil ejer er det altid en god idé at have kontakt til et fast værksted som kender bilen og kan tage sig af den hvis den skulle pådrage sig en skade eller har brug for et service eftersyn.

Værkstedet skal helst ligge tæt på bopælen så man ikke skal fragte bilen så langt hvis den har brug for at blive tilset eller repareret. Og det er samtidig rigtig smart hvis det pågældende autoværksted er autoriseret inden for netop den pågældende bils mærke.

Hvis du leder efter et autoværksted som er autoriseret inden for Mazda biler, og du er bosat i nærheden af Svendborg på Fyn, giver det således en verden af mening af vælge N. Kjær Bilcentret A/S. N. Kjær Bilcentret A/S har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse Mazda ejere med at servicere eller reparere deres biler.

Hos N. Kjær Bilcentret A/S kan du altid få en god og fordelagtig service aftale som giver dig adgang til diverse ydelser og rabatter i forbindelse med reparation eller service. Det kan for eksempel være gratis udskiftning af dæk samt opbevaring af vinter og sommer dæk i det til værkstedet hørende dæk hotel.

Når du vælger N. Kjær Bilcentret A/S som dit autoriserede Mazda værksted på Fyn får du rigtig mange fordele. N. Kjær Bilcentret A/S er inde i samtlige Mazda modeller, såvel Mazda 2 og Mazda 3 som Mazda 323 F, Mazda 5, Mazda 6, Mazda 626, Mazda CX-3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda CX-7, Mazda CX-9, Mazda MX-30, Mazda MX-5 og Mazda RX-8. Og der benyttes kun originale Mazda dele i forbindelse med reparation.

Læs mere om N. Kjær Bilcentret A/S på nkjaer.dk

Flere Nyheder