Erfaren boligadvokat i Odense

By | 19/04/2017

Leder du efter erfarne boligadvokater i Odense og omegn? Hos Hviid Advokater er der hjælp at hente når du skal bruge pålidelig hjælp og vejledning fra en boligadvokat.

Og hvad laver en boligadvokat så egentlig?

At købe fast ejendom er en stor og vigtig beslutning, og denne beslutning vil være definerende for de flestes liv fremover. Når du leder efter en ny bolig, er der virkelig mange ting at holde styr på – og de ting kan en boligadvokat hjælpe dig med at holde orden på, så handlen bliver succesfuld. 
En boligadvokat hos Hviid Advokater kan blandt andet hjælpe dig med at læse og gennemskue alle relevante dokumenter for handlen, give pålidelig rådgivning og udarbejde refusionsopgørelse og skøde.

Der kan også være fælder og faldgruber ved ejendomshandel, og når du antager en boligadvokat, har du en professionel person ved din side, der vil hjælpe dig med at gennemskue de eventuelle faldgruber der måtte være omkring købet, så alt kommer til at foregå på en ordentlig måde.

Hviid Advokater anbefaler kraftigt at anskaffe sig en boligadvokat ved køb eller salg af bolig, da det kan spare køber og sælger af bolig mange penge på sigt.

Boligadvokaten vil have forskellig tilgang til bolighandlen, alt efter om han antages af sælger eller køber.

For sælger af bolig

Som sælger af boligen er en boligadvokat især vigtigt for dig, hvis du vælger at gennemføre et salg uden en ejendomsmægler. I dette tilfælde vil du selv være ansvarlig for at udforme en købsaftale og sikre dig, at køber har alle de relevante oplysninger og dokumenter. For ikke at gå galt i byen i denne situation, vil en boligadvokat forsyne dig med sagkyndig rådgivning der er meget nyttig i forbindelse med salg af ejendom.

For køber af bolig

Når du antager en boligadvokat som køber af en bolig, vil boligadvokaten gennemgå alle handlens dokumenter og gøre dig opmærksom på eventuelle problemer. Boligadvokaten er også behjælpelig med at udforme de nødvendige dokumenter og bibeholde et godt overblik over hele handlen.
Når du har overtaget boligen kan din boligadvokat lave refusionsopgørelsen der sikrer at alle økonomiske forhold mellem køber og sælger går lige op.

Det er meget fornuftigt at hyre en erfaren boligadvokat. Det er en udgift der på sigt kan spare både køber og sælger for problemer og langt større udgifter i fremtiden. 

Hviid Advokater har afdelinger i Jylland, på Sjælland og selvfølgelig også på Fyn i 5260 Odense.