Efter længere tid med opbevaring af din campingvogn skal den lige ses efter i krogene

06 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Sæsonen nærmer sig for brugen af campingvognen igen, for selvom det kunne være sjovt at være fastligger hele året, så foretrækker du et fysisk hjem af en fast bolig på de kolde måneder om året, for ellers bliver det for dyrt at varme op.

Men nu dufter det af forår, og du har haft campingvogn opbevaring på Sjælland, lige siden det blev efterår af den kolde slags, så du måtte stille den til side, indtil tiden er kommet nu for at få den frem igen.

Du ved jo så godt, at du ikke bare kan køre den direkte på den nærmeste campingplads, da du foruden at skulle proviantere og spænde den vogn bag bilen også skal tjekke, om bremserne, lygterne og de ekstra bakspejle virker.

Men hvordan tager den campingvogn sig egentlig ud indvendigt efter alle de måneder på opbevaring?

Campingvognen skal lige tjekkes efter

Det er jo ikke alle mennesker, der har mulighed for at have deres camping stående derhjemme, så de finder et sted, hvor de kan have den opmagasineret, om det så er hos et professionelt firma, der sørger for den slags, eller du har en ven, der har god plads på sin grund til at have den stående.

I så tilfælde af det første, når campingvognen er derhjemme, så kan man jo lige løbende tjekke op på den, men hvis campingvognen står længere væk, så får man måske ikke besøgt den så tit, som man gerne ville.

Måske har man også en anden hobby, der tager ens tid om vinteren, så man ikke lige får tænkt så meget på campingvognen.

Så når man endelig får den frem i forårssolen, så skal man lige tjekke den grundigt igennem indvendigt for at se, om noget er mørnet, virker alt, lugter noget, etc.

Så kan du blive klar til at campere snart igen!

Flere Nyheder