Chili Con Carne – de unges festmåltid

08 september 2021
Astrid Pedersen

Mangler du ideer til madlavningen i forbindelse med en børnefødselsdag eller måske en house warming? Så er Chili Con Carne et oplagt valg.

Glæd ungerne med lækker Chili Con Carne

Det er ikke uden grund at Chili Con Carne er en stor favorit blandt børn og unge. Den lifligt duftende og særdeles velsmagende ret er på én og samme tid vældig hip og utroligt mættende.

Især de lidt større børn i voksealderen, som sætter pris på de nærende måltider, kan uden problemer sætte flere skålfulde Chili Con Carne til livs. Derfor er det samtidig heldigt at Chili Con Carne er både nemt og billigt i fremstilling – og at du med stor fordel kan lave Chili Con Carne i større mængder. Så kan du nemlig gemme din Chili Con Carne portionsvis i fryseren eller i køleskabet.

På den måde har du altid en større eller mindre portion Chili Con Carne som nemt og hurtigt kan opvarmes og gøre det ud for et aftensmåltid. Dette bliver din Chili Con Carne ikke dårligere af – snarere tvært imod.

Chili Con Carne har faktisk godt af at hvile, da smagsstofferne trækker sammen og udvikler sig jo længere den næringsrige gryderet får lov at stå. Du vil således sagtens kunne lade din Chili Con Carne stå på komfuret i mange timer, og blot få et bedre resultat.

Det betyder at du kan lave Chili Con Carne til fødselsdagsfesten eller studentergildet dagen før begivenheden, og dernæst blot lade den trække i gryden. Når aftensmaden skal på bordet er det blot at varme retten op – og så har du lækker, velsmagende mad til mange mennesker uden at skulle gøre dig de helt store anstrengelser.

Find den originale opskrift på Chili Con Carne online

Hos dk-kogebogen.dk kan du finde en super nemt opskrift på ægte Chili Con Carne.

Flere Nyheder