Bryg dit eget øl med brygudstyr til begyndere

25 februar 2020
Astrid Pedersen
Bryg dit eget øl med brygudstyr til begyndere

Drømmer du om en amatør karriere som brygmester med eget hjemmebryggeri? Nærer du et stort ønske om at kunne dupere venner, kolleger eller gutterne fra fodbold holdet med et batch af dit eget hjemmebryggede øl, tappet på rigtige flasker, og måske endda med en flot etiket i eget design? Så kan du med fordel tjekke Albryg, hvor du finder et stort og velassorteret udvalg af brygudstyr til såvel begynderen som den semi professionelle brygger.

Bliv din egen brygmester med det helt rigtige brygudstyr

Det er faktisk ikke hverken dyrt eller besværligt at komme i gang med ølbrygning. Du behøver ikke at lægge den helt store investering fra begyndelsen – og du behøver heller ikke at rydde familiens garage eller kælder for at få plads til dit brygudstyr. Det er nemlig slet ikke nødvendigt at anskaffe et stort og avanceret bryganlæg for at brygge sit eget øl. Som nybegynder kan du sagtens nøjes med et begynder sæt.

Hos Albryg finder du to varianter af ølbrygning begynder sæt. Basis varianten består af en gærspand, som kan indeholde 30 liter, gærlås og taphane, brygske, flaskepåsætter og 100 kapsler, som fås i flere forskellige farver, samt flaske børste og et særligt rengørings produkt. Deluxe udgaven af begynder sættet indeholder tillige et såkaldt hydrometer, som du kan bruge til at måle indholdet af rest sukker i din bryg. Med et begynder sæt kan du brygge op til 11 liter lækker og velsmagende øl. Og vælger du at anvende et af de lækre Brew Kits sammen med dit begynder sæt, har du et rigtig godt udgangspunkt for brygning af øl af mange forskellige typer.

Bliver du senere grebet af den hyggelige hobby, og ønsker du at eksperimentere med smag eller sort, kan du hos Albryg ligeledes finde mere avancerede bryganlæg. Kig ind på albryg.dk og se det store udvalg af brygudstyr.

Flere Nyheder