Alkoholbehandling – den rette udvej

28 februar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Hvert år bukker mange tusind danskere under for et årelangt misbrug af alkohol. Hvis du ikke ønsker at blive en del af denne statistik kan du som alkoholiker søge hjælp til afvænning i form af en professionel alkoholbehandling, som kan foregå på et misbrugscenter.

Hvad er en alkoholbehandling?

En alkoholbehandling kan tage flere forskellige former alt afhængig af misbrugets karakter og sværhedsgrad. I nogle tilfælde kan en ambulant alkoholbehandling være fuldt tilstrækkelig.

Når du gennemgår en ambulant alkoholbehandling kan du fortsætte dit liv som du plejer mens du går i terapi og behandles medicinsk med antabus. Men hvis dit misbrug har et omfang som nødvendiggør en afrusning, eller hvis du har brug for at komme væk fra dit normale miljø, er det i stedet en god idé at vælge en alkoholbehandling på et misbrugscenter. Og her kan du med fordel vælge Behandlingscenter Stien.

alkoholbehandling

Hvorfor gå i alkoholbehandling hos Behandlingscenter Stien?

Hvis du ønsker en alkoholbehandling med langtrækkende resultater er det vigtigt at vælge et misbrugscenter som kan fremvise en høj succes rate når det gælder behandling af afhængigheds betinget misbrug.

Et sådant misbrugscenter finder du i Behandlingscenter Stien. Behandlingscenter Stien har igennem mange år hjulpet misbrugsramte mennesker med at kommer ud af afhængigheden og slippe stofferne eller sprutten.

Med hjælp fra Behandlingscenter Stien vil du for altid kunne lægge misbruget bag dig. Behandlingscenter Stien tilbyder et intensivt behandlings forløb af cirka fem ugers varighed i løbet af hvilket du vil gennemgå grundig afrusning samt en terapeutisk afvænnende behandling.

Efter endt behandlings forløb har du mulighed for at vedligeholde din ædruelighed gennem opfølgende møder. Og du vil altid have kontakt til Behandlingscenter Stien gennem din tilknyttede mentor i form af en misbrugskonsulent.

Hvis du er interesseret i at høre mere om alkoholbehandling hos st kan du altid kontakte centeret via hjemmesiden https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/ 

Flere Nyheder